Bunga tangan Brooch

Alhamdulillah,

Selepas menyepi sejak 2013, saya mengambil keputusan kembali ke alam blogging. 😀

Entah kenapa rasa sayang untuk biarkan blog nie terbiar tanpa sebarang update…sedangkan saban minggu ada saje panggilan atau pertanyaan tentang servis dan brg yg ada di ceritakan di sini. Terima kasih semua , saya akan cuba selepas nie mengemaskini blog dgn perkongsian yang menarik untuk bacaan bersama.

Hari nie kita mulakan dengan bunga tangan brooch.

Baru baru ini kami diberi kepercayaan untuk menyediakan bunga tangan Sharifah Sakinah sempena majlis persandingan nya dgn jejaka pilihan ; Aliff Adha . Sama cantik sama padan. Team Shajaratul mendoakan semoga perkahwinan yg dibina berkekalan ke syurga.

Jadi saya kongsikan disini gambar dari carian En google. Pic credit : http://www.rotikaya.com/di-sekitar-resepsi-perkahwinan-pihak-aliff-adha-sharifah-sakinah/

 

dan saya kongsikan bersama contoh gubahan bunga tangan brooch yang pernah ditempah , dalam pelbagai warna yg berbeza mengikut pilihan pengantin.

 

 

 

Jadi kepada bakal pengantin yang inginkan kelainan dan inginkan sesuatu yang boleh disimpan sebagai kenangan, jalan segan segan , boleh hubungi kami di talian 03 89401187 / 011 11711705 ( whatsapp) atau 0133405321 ( pn shaja ).

Nantikan juga update-update terbaru kami di IG : shaja_ratul .

Salam syawal 2015/1436H

Wassalam

 

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*