Cenderahati

Assalamualaikum semua.. moga semua nya sihat-sihat dan ceria selalu.

Cenderahati untuk tetamu di majlis perkahwinan merupakan antara perkara penting yang perlu diuruskan oleh pihak tuan rumah. Seringkali ianya menjadi masalah bila melibatkan jumlah tetamu yang agak ramai, 1000 pax or more.

Barang-barang yang praktikal sering menjadi pilihan pengantin, terutamanya kepada yang mengharapkan pemberian cenderahati tersebut dapat diguna pakai selepas majlis.

Di Shajaratul Collection, terdapat banyak pilihan barangan yang praktikal yang telah dihias agar nampak ‘presentable’ untuk dijadikan cenderahati majlis perkahwinan. Antara yang sering mendapat pilihan adalah bekas-bekas kaca bertutup dan juga kotak-kotak.

Bekas kaca Opal merupakan cenderahati ‘top choice’ untuk 2015. Ramai di antara client kami yang sangat berpuas hati dan sambutan yang kami terima amatlah menggalakkan. Bekas yang microwavable ini datang dalam design bunga yang menarik dan akan lebih terserlah jika dihias dgn riben atau organza pouch.

opal box

 

 

DAN  satu kelebihan barangan dari SHAJARATUL COLLECTION :

Setiap cenderahati yang kami jual, akan dibersihkan terlebih dahulu dan kami akan pastikan tidak ada yg rosak atau cacat cela sampai ke tangan client. Insyallah yang baik-baik shj akan kami serahkan nanti . Quality guaranteed !

Untuk belian dalam kuantiti yang tinggi, kami akan berikan diskaun yang menarik.

Jadi kepada yang berminat, boleh hubungi kami untuk maklumat lanjut ya.

011 11711705 ( Whatsapp )

013-3405321 ( Pn Shaja )

0389401187 ( showroom )

Jangan lupa follow ig @shaja_ratul dan facebook kami untuk update terkini.

Insyallah kami sentiasa pastikan hasil kerja SHAJARATUL adalah yang terbaik.

Terima kasih

 

Wassalam

sign

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*